Sound

Sound

Sound

Alle geluidsapparatuur die Norberto gebruikt zijn van de Internationaal bekende merken SA & EV. Gewoon omdat enkel de beste kwaliteit ook voor onze klanten geldt. Voor info advies en aankoop van deze fantastische geluidspparatuur kunt u altijd contact met ons opnemen.

Sound Road Version Performer Serie

XL Bin

De XL-BIN STAGE ACCOMPANY is een krachtige en hoog presterende subwoofer-luidspreker die helder en nauwkeurig geluid levert voor elk type muziek of evenement. Het heeft een enorme 15-inch driver die rijke en levendige bas levert, wat essentieel is voor elk dans- of muziekevenement. De behuizing is gemaakt van stevig hout en heeft een duurzame verfafwerking die bestand is tegen harde weersomstandigheden en ruwe behandeling. De luidspreker heeft ook een ingebouwde crossover en een Speakon-ingang en -uitgang, wat het gemakkelijk maakt om verbinding te maken met andere geluidssystemen. De XL-BIN STAGE ACCOMPANY is ideaal voor buitenconcerten, festivals en grote binnen-evenementen die topkwaliteit geluid vereisen. Met zijn krachtige audioprestaties en robuuste constructie is deze subwoofer een betrouwbaar en waardevol bezit voor elke audio-professional of muziekliefhebber.

P26 (Mid/High)

Dubbele 12″ mid/high top met draaibare SA8535P neodymium Ribbon Compact Driver. Voor absolute topkwaliteit geluidsweergave is de P26(s) uitgerust met Dynamic Damping Control TM. Het DDCTM-systeem is gebaseerd op twee luidsprekerdraden die terugkeren van de luidspreker naar de (SA) versterker.

1. Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

2. Planning

wij kijken samen naar de planning van uw evenement.

3. Voorbereiding

Wij zorgen ervoor dat uw evenement goed voorbereid wordt.

4. Onvergetelijk feest

We maken er met z'n alle een onvergetelijke dag van!

Boek een show

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.