Norberto Logo
Norberto Slider

Laatste nieuws

Welkom bij Norberto Entertainment

Sound

Alle geluidsapparatuur die Norberto gebruikt zijn van de Internationaal bekende merken SA & EV. Gewoon omdat enkel de beste kwaliteit ook voor onze klanten geldt. Vanwege de grote kennis van zaken m.b.t. deze apparatuur is Norberto ook door SA benoemd als Sterdealer voor Nederland. Iets om trots op te zijn en een bewijs van ons vakmanschap. Voor info advies en aankoop van deze fantastische geluidspparatuur kunt u altijd contact met ons opnemen.

Stage Accompany - AH36 Horizontal Line Array

Norberto beschikt over de AH 36 set van Stage Accompany. Deze set is uitermate geschikt voor grote evenementen en bedrijfsfeesten. Hieronder vindt u wat informatie over deze set.

De AH36 Horizontal Line Array bestaat uit drie onderdelen:ah36 horizontal line array Allereerst de nieuwe AH 36, onze nieuw ontworpen bovenste kast.
Tweede is de bekende AB 36, de outperformer in subbas toepassingen.
Derde is de ARH 802 versterker-rack. Deze integreert alle functies in een behuizing en maakt het werken allemaal samen als een echte "plug and play"-systeem.

Een volledige Audience systeem bestaat uit:

  • 4 AH 36 kasten
  • 4 AB 36
  • 2 ARH 802 versterker racks


AH 36 drieweg topcabinet

De AH 36 is een drieweg lint geladen LMF / MF / HF kabinet.
De spreiding is 36 graden horizontaal en 30 graden verticaal.
Het beschikt over twee wave-geleide Ribbon Compact Drivers, twee SA 0802 8-inch drivers en twee SA1206 12 inch Lage midrange drivers.
Deze combinatie heeft een maximale SPL van 145dB @ 1540W piek.
De WaveShaper ™-technologie gekoppeld aan sferische hoorn teken voor een nauwkeurige verspreiding over het gehele HF bereik. Dit maakt tightpacking mogelijk zonder lobing of kam-filtering in het horizontale vlak.
Het volledige systeem actief wordt gekoeld (AIR ™-systeem), meerdere beschermde en actief gefilterd.

Wij van Norberto Entertainment zorgen voor een optimaal geluid!!